Ruberoid RPP-300, 15m2

Hidroizolante

Descriere


Astăzi, utilizat în mod obișnuit în domeniul construcțiilor și al acoperișurilor și, prin urmare, materialul de construcție de cea mai bună calitate și mai durabilă este considerat a fi pâslă multifuncțională pentru acoperișuri ppp 300. Este produsă conform unei metode speciale, o pâslă specială pentru acoperișuri este impregnată cu bitum petrolier. Greutatea produsului este de 1 m 2 - 300 g, indicele de temperatură de înmuiere 37-50 grade. După aceea, în conformitate cu tehnologia de fabricație asigură aplicarea pe ambele părți ale foilor de acoperiș, compoziția bitumului, temperatura de înmuiere care nu trebuie să fie mai mică de 80 de grade. Acoperișuri populare Ruberoid ppp 300, al cărui preț este scăzut, produs în întregime și în strictă conformitate cu GOST. În principal, materialul finit, care are un praf, este folosit pentru a pune straturile inferioare ale acoperișului. Pâsla pentru acoperișuri PPP-300 15 este livrată în role. Este folosit ca un material de construcție de impermeabilizare fiabil și eficient. Acest material de construcție joacă un rol important în amenajarea stratului inferior al acoperișului. Are o rezistență la tracțiune și o grosime considerabile. Ruberoid este o acoperire multistrat de înaltă tehnologie.


Principalele caracteristici calitative


Ruberoid este un material de construcție impermeabil. Acesta este supus unor teste de presiune repetate înainte de a ajunge la ferestrele atelierelor de construcții.


Ruberoid ppp este un material de construcție flexibil, care a fost testat și confirmat prin teste de presiune într-un anumit regim de temperatură. S-a observat că materialul nu prezintă fisuri pe suprafața frontală. Materialul de construcție universal rpp pentru acoperișuri este un material rezistent la căldură. La temperaturi de peste 80 de grade, timp de mai mult de două ore, pâsla pentru acoperișuri nu provoacă umflături sau alte daune. Trebuie remarcat faptul că lucrările de acoperișuri cu utilizarea acestui material se realizează numai la 10 grade peste zero.

Produse similare

Hidroizolante Hidroizolante

Ruberoid RPP-300, 15m2

Mai Mult
Hidroizolante Hidroizolante

Linocrom XKP granule sus 10 m.p

Mai Mult
scroll